Jedalniček

Ponúkame Vám sedem dňový jedalnček ktorý vás naštartuje po zime

 
1.deň
Raňajky: Ražný chlieb s lučinou s medvedím cesnakom
Desiata: Tvaroh s jablkom
Obed: Paradajková polievka s mrkvou
Olovrant: Nepravá treska s celozrnnou žemľou
Večera: Zapečená špargľa so šunkou, syrom a kôprom
 

2.deň

Raňajky: Celozrnný chlieb s tvarôžkami, reďkovky
Desiata: Biely jogurt
Obed: Zapekané zemiaky s cukinou, paradajkou, pochúťkovou smotanou a vajcom, šalát z čerstvej zeleniny
Olovrant: Vanilkový tvarohový koktail
Večera: Krabí šalát s bielym jogurtom, pórom a čerstvou zeleninou
 
3.deň
Raňajky: Nátierka z Cottage cheese
Desiata: Kefírový koktail
Obed: Bravčová panenka v bylinkovej kruste so šalátom z čerstvej zeleniny
Olovrant: Chlieb s vajíčkovou nátierkou
Večera: Pórový šalát

 

4.deň
Raňajky: Korn-bagetka s tvarovou nátierkou s pažítkou
Desiata: Cottage s reďkovkami, pažítkou a petržlenovou vňaťou
Obed: Omeleta s mladým špenátom, paradajkami a strúhaným syrom
Olovrant: Cuketové rolky so šunkou a pažítkou
Večera: Grilovaný losos
 
5.deň
 
Raňajky: Celozrnný rožok s rybacou nátierkou a kôprom
Desiata: Ovocný šalát
Obed: Špargľová polievka, kuracie ragú s viacfarebnou ryžou a zeleným šalátom
Olovrant: Šopský šalát s prírodným syrom
Večera: Rukolový šalát so sušenými paradajkami a vareným hovädzím mäsom
 
6.deň
 
Raňajky: Slnečnicový chlieb s čerstvým prírodným syrom a kučeravým šalátom
Desiata: Tvrdý syr s jahodami
Obed: Pečený pstruh s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou
Olovrant: Jablko s tvrdým syrom
Večera: Hlivový perkelt so smotanou, petržlenovou vňaťou a celozrnným chlebom
 
7.deň
 
Raňajky: Vajíčko namäkko s celozrnnou žemľou a žeruchou
Desiata: Mandarínka
Obed: Morčacie medailóniky s dusenou zelenou fazuľkou, limetkou a majoránom
Olovrant: Rukolový šalát s cherry paradajkami a olivami
Večera: Listový šalát s brusnicami a pikantnými orechmi